• icon
  • icon
  • icon
  • icon

Поїздка до Карпатського національного природного парку

22 березня, 2023

Illustration

В ході планового візиту до КНПП, представниками організації спільно з керівником парку - Степаном Гошовським, було оглянуто низку локацій, які мають високий рекреаційний потенціал, а також узгоджено подальші кроки в частині реалізації Міжнародної програми Лісової служби США (U.S. Forest Service International Programs).Серед іншого, презентували та узгодили макет і місце розташування майбутнього інформаційного стенду, який «зустрічатиме» відвідувачів еколого-освітньої стежки «Урочище Женець-Полонина Явірник», а також необхідності проведення підготовчих робіт з облаштування маршруту, шляхом встановлення за рахунок коштів парку - переходу через річку Женець, звідки братиме свій початок згадана стежка.

Illustration

Керівник парку – С. Гошовський, начальник відділу рекреації М. Панчук, представники організації: П. Матейко, Н. Дюк. та І. Хом’як

Окрім цього, відвідали Науково-дослідний розсадник «Підліснів», який входить до структури парку та потребує технологічної і організаційної модернізації, адже має високий науковий та рекреаційний потенціал.

Illustration
Illustration
Illustration

За результатами поїздки, узгодили періоди проведення спільних еко-заходів за участі молоді, науковців, мешканців громади та фахівців парку, а також попередні графіки робіт з відновлення та маркування еколого-освітньої стежки «Урочище Женець-Полонина Явірник».

Illustration
Illustration